2012. jan. 24.

Hétvégi kirándulás

A hétvégén nagyon jó idő volt (majdnem 10°C), ezért kilátogattunk a közeli Sóstó Természetvédelmi Területre. Mivel hetek óta ki sem mozdultunk a lakásból nagyon jól esett végre kirándulni és fotózni... (természetesen a vakut is rendesen meg kellett dolgozni a garancia miatt).Sikerült olyan területre is betévednünk ahova az elmúlt években nem. Például találtunk egy olyan homokos partoldalt ahol gyurgyalagok és parti fecskék szoktak nyaralni :-)
Nyáron lesz miért visszatérni ide. Kellene venni egy lessátrat.... :-)


Annyira belefeledkeztünk a sétába és a fotózásba, hogy lassan elkerültük az ebédidőt is, és kezdtünk éhesek lenni. Visszafelé egy másik utat választottunk, hogy meg legyen a teljes kör a terület körül.Most már jó lenne ha havazna...gyönyörű képeket lehetne csinálni a havas tájról...

8 megjegyzés:

 1. Gyönyörű képeket készítettetek. Bizony jó lenne egy kis hó, hogy szép havas képekkel lepjetek meg minket.

  VálaszTörlés
 2. Jó lenne egy kis hóóóóó? Hol éltek ti, a trópusokon? Itt annyi hullott, hogy egy hete nem bírjuk elhógolyózni :) Napot meg nem láttam úgy negyven napja :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. trópusokon??? lassan olyan lesz az idő már egy éve nem volt hó :)))

   Törlés
 3. Ma itt is kezdett olvadni a hó a +7 foknak köszönhetően és zuhanni le a háztetőkről, de van elég úgy hogy ez még nem veszélyes. Remélem holnap már hidegebb lesz.
  Szépek ezek a képek. Jó gyurgyalagos helyet fedeztetek fel, bezzeg... Nyáron oda vissza lehet menni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi. Vissza is fogunk menni nyáron. Remélem a sok kutyás nem kergeti el őket...

   Törlés
 4. Ez szuper kis területnek látszik. A homokfalban nyáron tuti nagy az élet, kíváncsian várom majd a madaras fotókat is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mi is kíváncsiak vagyunk, hogy mit lehet kihozni belőle. :-)

   Törlés