2012. júl. 15.

Peca közben

Szombat délután elindultunk a közeli halastóhoz kikapcsolódás céljából. Én pecacuccot vittem magammal, míg a párom a fotósfelszerelését.


Amíg a felszerelés összeállításával foglalatoskodtam, addig Betti körbe-körbe járta a tavat, hogy milyen témát lenne érdemes lefotózni.
Mint mindenhol itt is előkerültek a kacsák :-)Ahonnan elmentek a pecások oda rögtön egész veréb sereg szállt le, hátha találnak kis finomságot. Ezt kihasználva én is kiszórtam egy marék csontit....Betti meg vadul kattingatott :-)
Közben talált egy kisebb kis tavat is, folyamatosan futkosott mindenfelé. Még boltba is elment nekem sörért :-)Elmondhatom, hogy az utóbbi időben nem volt ilyen kellemes kikapcsolódásunk. Igaz törpeharcsán kívül semmit sem fogtam, de ettől függetlenül nagyon jól szórakoztam, plusz Betti is igazán élvezte a fotózást és a képei igazán jól sikerültek :-) 

8 megjegyzés:

 1. Gratulálok, csodálatos lépek!!!

  VálaszTörlés
 2. Ez aztán a jó munkamegosztás: te pecázás ürügyén pihensz, az asszony meg kiszolgál sörrel és még fényképez is helyetted! :) Jó képek lettek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jaja, ez is egy előnye a házasságnak ;)
   Betti nevében is köszi :)

   Törlés
 3. Remek fotósorozat lett, a falatozó verebek különösen jól sikerültek.
  Gratulálok Bettinek. Te meg megfogtad a "csalihalat", jövőhéten valami nagyhalra mehetsz :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nem kell nekem nagy hal, csak 1-2 ponty.....már megennénk a halászlét :)
   Betti nevében is köszi :)

   Törlés
 4. Sörhordás közben szép képek sikerültek.:-)
  Én is horgásztam régebb. Mikor meglett az első komolyabb digitális gépem akkor azt is vittem a horgászatokra, aztán lassacskán a horgászbot otthon maradt és most csak fotózok.:-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Betti nevében is köszi :)
   én meg lassan pont fordítva :)

   Törlés