2013. jún. 2.

Fényjáték az ablakból

Gondolom ismerős helyzet amikor nem tud elmenni valahova az ember, de közben messziről látja, hogy mi az amit ki fog hagyni. Ilyen helyzetek tipikus esete a napfelkelte és a naplemente.

Napokig gyönyörködtünk a reggeli fényjátékban, hihetetlen szép színeket vetített a nap a felhőkre. De ugye melóba kell menni.


Hasonlóan bosszantó ugyanez esténként, amikor az ember hullafáradtan fekszik az ágyban és moccanni sem bír. Közben meg a fények megfestik az szoba falát...De amikor az ember kimegy a természetbe, minden felszerelést magával visz, körbejárja 100x a területet, hogy honnan lenne igazán szép az előtér-háttér... akkor az igazán vad színek nem akarnak előjönni...


Kérdem én, ne legyen kicsit ideges, csalódott az ember? Mert azt könnyű mondani, hogy majd legközelebb, de a mai világban sokkal kevesebb időnk van. Na, de, mindegy, mégis csak marad a legközelebb :)

Miközben írom ezt a bejegyzést, megérkezik a szokásos délután 4-es eső, hogy véletlenül se tudjunk lemenni makrózni... pont mint tegnap... 

5 megjegyzés:

 1. Nagyon szép képek és színek!

  VálaszTörlés
 2. Tudom miről beszélsz, ezzel nagyon sokszor én is így vagyok.
  Nagyon szépek a fények valóban. Jó, hogy legalább így megörökítetted.

  VálaszTörlés
 3. Az ég és a nap csodálatos képeket fest, sokan giccsesnek bélyegzik, de szerintem természetes és gyönyörködtető. A képeid a városi környezet dacára is visszaadják az élményt.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem sem rossz a városi környezet az előtérben, szép képek.

  VálaszTörlés
 5. először törölni akartuk a képeket, de így utólag visszanézve jók lettek, köszönjük szépen :)

  VálaszTörlés